دستور پخت ته چین فیروزکوهی
مواد لازم: برنج حداقل دوساعت خیس خورده!!/ گوشت گوسفندی / عدس از قبل پخته / ادویه مخصوص (همون هفت ادویه که داری!!) / مخلفات دلخواه مثل چغندر، سیب زمینی، قیسی، الوچه، به، هویج و... (مخلفات!!!) / نمک و فلفل و روغن هرچقدر دلت خواست!!! / زعفرون دلخواه!!!
اول از همه برنج خیس خورده رو میزاری رو گاز واسه برنج ابکش ولی یکمی از حالت عادی که همیشه ابکش می کنی زودتر برمیداری یعنی دونتر برمیداری !! عدس پخته رو هم باهاش قاطی میکنی نمک و روغن که میدونی دیگه!!
بعد به تن گوشتهای گوسفندی نمک و فلفل و ادویه مخصوص میزنی (همچین خوب همه جاشو بگیره ادویه!!) بعدش واسه ته دیگ نون میزاری با روغن و یا خود برنج دیگه بلدی خودت، حالا برنجت تقریبا نصف میکنی چون باید نصف بریزی توی قابلمه یعنی روی ته دیگت و بعدش گوشت ها رو میچینی و بعد بقیه برنج هارو میریزی تا گوشتا دفن بشن!!! و دیده نشن دیگه!! یعنی یه جورایی گوشتا وسطن و نه اینقد پایین که بسوزن و نه اینقد بالا که نپزن، بعد حالا مخلفاتم که هرچی بود مثلا سیب زمینی و چغندر یکمی پایینتر میزاری ولی مثلا قیسی رو هم باشه بازم میپزه!! به فرشید بگی قیافه ته چین که یادشه بلده میگه. اخرشم یکمی اب و روغن زعفرون میریزی روی سرش از بالا البته این کاملا دلخواه!! (ولی کلا روغن زیاد خوب نیس اگه گوشتت کم چربی یکمی بریز وگرنه نریزی بهتره!!!) دیگه درشو میزاری با دمکنی حتما، اگه یه پارچه دیگه هم داشتی روش بزار، سیستم اینم فرشید بلده!!! این غذا رو از مثلا 8 صبح درستش کنی با شعله کم تا 12 اینا میپزه!!!
اول از همه برنج خیس خورده رو میزاری رو گاز واسه برنج ابکش ولی یکمی از حالت عادی که همیشه ابکش می کنی زودتر برمیداری یعنی دونتر برمیداری !! عدس پخته رو هم باهاش قاطی میکنی نمک و روغن که میدونی دیگه!!
بعد به تن گوشتهای گوسفندی نمک و فلفل و ادویه مخصوص میزنی (همچین خوب همه جاشو بگیره ادویه!!) بعدش واسه ته دیگ نون میزاری با روغن و یا خود برنج دیگه بلدی خودت، حالا برنجت تقریبا نصف میکنی چون باید نصف بریزی توی قابلمه یعنی روی ته دیگت و بعدش گوشت ها رو میچینی و بعد بقیه برنج هارو میریزی تا گوشتا دفن بشن!!! و دیده نشن دیگه!! یعنی یه جورایی گوشتا وسطن و نه اینقد پایین که بسوزن و نه اینقد بالا که نپزن، بعد حالا مخلفاتم که هرچی بود مثلا سیب زمینی و چغندر یکمی پایینتر میزاری ولی مثلا قیسی رو هم باشه بازم میپزه!! به فرشید بگی قیافه ته چین که یادشه بلده میگه. اخرشم یکمی اب و روغن زعفرون میریزی روی سرش از بالا البته این کاملا دلخواه!! (ولی کلا روغن زیاد خوب نیس اگه گوشتت کم چربی یکمی بریز وگرنه نریزی بهتره!!!) دیگه درشو میزاری با دمکنی حتما، اگه یه پارچه دیگه هم داشتی روش بزار، سیستم اینم فرشید بلده!!! این غذا رو از مثلا 8 صبح درستش کنی با شعله کم تا 12 اینا میپزه!!!
این غذا با سبزی کوهی هم به جای عدس و یا حتی با برنج خالی بدون عدس هم قابل طبخ می باشد! هاه مامانم گفت با گوشت غیر گوسفندی جالب نمیشه!!! ولی اگه گوساله بریزی فک کنم باید از قبل با پیاز بپزیش!!! در ضمن نکته اصلی توی این غذا قلق (دیکته شو بلد نیستم) گازته که داری روش میپزی شعله باید خیلی کم باشه تا در عرض 4-5 ساعت نسوزه در عین حال هم بپزه خوب کلا مامان گفت چندبار خراب کنی دستت میاد.حالا اگه بازم سوال داشتی بپرس.
No comments:
Post a Comment